La propietària d'un pis de lloguer de Lloret de Mar ha fet aquesta setmana una descoberta : els seus llogaters utilitzaven l'immoble per vendre i guardar-hi droga.

Això va succeir aquest diumenge, la dona va obrir la porta del pis i ràpidament en veure que hi havia substàncies estupefaents a dins va alertar els Mossos d'Esquadra

Els agents van esperar que la parella d'inquilins tornés al domicili i van arrestar-los per ser els presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues

Es dóna el cas, que els dos llogaters havien estat detinguts només feia tres dies pel mateix cos policial també per vendre substàncies estupefaents, en aquest cas a la via pública i a turistes.

A dins de l'immoble que tenien llogat al centre de Lloret, la policia hi ha localitzat: un quilo de marihuana, 112 pastilles d'èxtasi, 45 grams de cocaïna a més de 2.000 euros i documentació falsa. També hi havia bosses preparades per posar-hi la marihuana i vendre-la al detall.

Els detinguts són un home de nacionalitat senegalesa, de 37 anys i una dona, de nacionalitat francesa d'origen africà, de 36 anys. Feia prop d'un mes que residien en aquest municipi gironí. L'última adreça coneguda era de Marbella.

Quant a la dona, es dóna el cas que també practica la prostitució a Lloret de Mar. Feina que també utilitzaria, segons fonts de la investigació, per vendre la droga als seus clients a la zona de l'avinguda de Just Marlés.

No sabia res dels inquilins

La propietària del pis turístic va alertar els Mossos després de veure que feina prop d'un mes que no sabia res de la seva parella. Va agafar la clau que tenia de recanvi de l'immoble i després va trobar-se amb la sorpresa: hi havia droga. La matinada de diumenge a dilluns es van fer les detencions.

Es dóna el cas a més, que aquest pis també ha generat malestar entre els veïns de la zona i la policia havia rebut queixes.

Els dos detinguts està previst que passin pròximament a disposició judicial davant del jutge de guàrdia de Blanes.

Ambdós compten amb antecedents, majoritàriament per delictes contra la salut pública.