La celebració de l'ascens del Girona FC a la primera divisió també es viurà a Blanes a través del seu esdeveniment més rellevant: el 47è Concurs Internacional de Focs d'Artifici. Concretament, els tres avisos que es llençaran abans de l'inici de l'espectacle seran vermells i blancs, els colors club. Així ho ha donat a conèixer aquest matí, el regidor de cultura de l'Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, a la presentació del concurs que s'ha fet a Girona. «Hem volgut fer un homenatge a club gironí pel seu ascens, perquè després d'un camí tan llarg i dur ha assolit un objectiu que ens beneficiarà a tots a nivell esportiu, turístic i econòmic» ha destacat l'edil blanenc.

Per la seva part, la regidora de festes del consistori gironí, Eva Palau, ha ressaltat que aquest fet estreny encara més el lligam entre les dues ciutats que des de fa sis anys tenen un conveni pel qual, el guanyador del concurs de Blanes, realitza l'espectacle de tancament de les Fires de Sant Narcís de Girona i també les festes de Santa Anna de Lloret de Mar.

El certament tindrà lloc del 22 al 26 de juliol, té un pressupost de 126.000 euros i comptarà amb cinc espectacles realitzats per les pirotècnies: Vulcano (Madrid), Tomàs (València); Hermanos Ferrández (Múrica); Réfie Fetes Pyrotechnie Harnes (frança); Pablo (Astúries).