Els Mossos d'Esquadra van detenir dues vegades a Lloret de Mar, un home que venia drogues disfressat del personatge de videojocs, Súper Mario Bros i utilitzava una aplicació de mòbil per poder ser localitzat pels compradors.

Segons van informar ahir els Mossos, la primera detenció es va efer la matinada del 30 de juny passat quan uns agents que feien un control preventiu vam veure un home disfressat de Mario Bros que oferia drogues als turistes.

El noi portava una samarreta amb el nom i el logotip, així com un bigoti idèntic al del personatge. Immediatament els agents el van interceptar i escorcollar i van descobrir que portava vuit bossetes de plàstic amb marihuana, una bossa amb 25 cabdells de la mateixa substància, 15 pastilles de color rosa i 315 euros en bitllets fraccionats.

A més, els policies van esbrinar que el jove, que va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, es disfressava cada nit d'un personatge de videojoc diferent que anunciava a través d'una aplicació mòbil, de manera que els compradors l'havien de buscar pels carrers per poder obtenir la droga.

L'home, de 28 anys, nacionalitat portuguesa i veí de Piera (Anoia) va passar el mateix dia 30 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

El dia 2 de juliol però, els agents van tornar a detenir el mateix home quan sortia d'un hotel de Lloret parcialment disfressat, portant una maleta i amb una actitud sospitosa. Aquesta vegada a més, anava acompanyat d'un ciutadà de 33 anys, nacionalitat anglesa i domicili desconegut.

Uns 21.000 euros en droga

Els policies els van aturar i identificar quan es disposaven a pujar a un cotxe que estava estacionat. Seguidament els van escorcollar i van localitzar-los 702 comprimits de diferents colors i formes d'èxtasis, 107 ampolletes i tubs de líquid, 781 grams de marihuana i cabdells, 77 grams de cocaïna valorada, múltiples bosses de precinte de plàstic buides, una pipa de vidre, tires reactives i 125 euros en bitllets fraccionats.

Els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents la droga comissada estaria valorada en uns 21.126 euros.

Els dos homes detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el dia 3 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.