Anglès va viure ahir el seu primer ensurt amb l'aigua. Concretament amb els nivells de clor, que estaven per sota dels 0,2 mg/l exigits per la normativa. Segons va informar ahir l'empresa que gestiona el servei, Aqualia, a causa d'un problema elèctric de captació en un dels pous que es va produir la nit de dimecres, aquest es va omplir de cop i va provocar que per la gran quantitat d'aigua a tractar no fos clorada correctament.

Per aquest motiu, l'empresa va emetre un avís en el qual informava els veïns que durant unes hores no beguessin aigua de la xarxa pública.

Tot i això, el consistori per assegurar-se que l'avís arribés a tots els ciutadans va enviar un notificador a recórrer als carrers i a trucar porta a porta i botiga a botiga, per informar de l'avaria.

«També hem utilitzat els grups de Whatsapp i les xarxes socials per difondre l'anunci i des de l'Ajuntament s'ha trucat al CAP, als casals o a les escoles» va destacar l'alcaldessa, Àstrid Desset. L'avaria es va solucionar cap a les dotze del migdia.