25 de juliol de 2017
25.07.2017
Diari de Girona

La CUP exigeix la destitució de Piferrer d'Aigües de Blanes

La Guàrdia Civil també determina que Piferrer va incomplir de manera «flagrant» el règim d'incompatibilitats quan va contractar tres societats a les quals està vinculat

25.07.2017 | 00:47
La CUP exigeix la destitució de Piferrer d'Aigües de Blanes

La CUP de Blanes demana la destitució de Narcís Piferrer, conseller delegat d'Aigües de Blanes. Segons les investigacions policials, l'empresa mixta Aïgues de Blanes va fer, l'any 2011, 18 adjudicacions per un valor total d'1.014.899,47 euros de forma directa i sense convocar concurs públic. La investigació de la Guàrdia Civil també determina que Narcís Piferrer (també qüestionat per la gestió al capdavant d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter) va incomplir de manera «flagrant» el règim d'incompatibilitats quan va contractar tres societats a les quals està vinculat.

Per tot això la CUP de Blanes, que actua en el procés judicial com acusació particular, creu urgent destituir del càrrec a Narcís Piferrer: «És intolerable mantenir com a Conseller delegat d'una empresa mixta com Aigües de Blanes a Narcís Piferrer. No ens val la presumpció d'innocència com excusa. Malauradament estem massa acostumats a no prendre mesures davant el menor indici de corrupció i ni que sigui per higiene democràtica hem de començar aplicar nous models d'ètica política».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook