Un equip de ciclistes aficionats ha llançat un crit d'ajuda a les xarxes socials per poder trobar la furgoneta que diumenge al migdia va atropellar un dels seus companys. Segons va explicar ahir a Diari de Girona un dels membres de l'equip, Josep Garceso, els fets es van produir cap a les tres del migdia a la carretera que va d'Anglès a Osor. «El nostre company pujava per la carretera cap a Osor i al final de la primera recta sortint d'Anglès es va topar amb una furgoneta vermella que envaint el carril contrari el va enviar al voral» va denunciar ahir Garceso, qui va afegir que el vehicle va fugir del lloc dels fets «a tota velocitat».

Davant l'ensurt, el ciclista afectat, en David Mir, va trucar a un conegut d'Anglès que el va portar fins a l'hospital Santa Caterina de Salt. «Per sort, no tenia res trencat, però si cops i rascades per tot el cos» va relatar Garceso, qui va precisar que la bicicleta no va tenir tanta sort i va quedar «força tocada». «Volem trobar el conductor de la furgoneta per saber com reacciona i perquè es faci càrrec de la reparació» va explicar aquest ciclista aficionat, qui va concretar que tant es podria tractar «d'un senyor gran que no s'adonés del cop» o d'una persona que, per exemple, conduís «beguda».

Garceso va subratllar també que sovint fan ciclisme per aquesta zona d'Anglès, Osor i Sant Hilari Sacalm i que esperen trobar la furgoneta vermella -de la qual desconeixen la marca- que creuen que pot ser d'un veí d'aquestes localitats. De moment, estan estudiant si presentar una denúncia davant els Mossos d'Esquadra.