A partir de les nou d'aquest matí s'ha reprès la recerca dels dos joves desapareguts a Susqueda

El vehicle estava buit i sense ningú a dins. El van localitzar al fons del pantà, al marge dret de la presa, amb les finestres tancades i a uns set metres de profunditat.

La parella, de 21 i 23 anys són d'Arenys de Munt i Cabrils, al Maresme. No se'n sap res des del dijous i la família va denunciar les seves desaparicions el dissabte després de no saber-ne res de feia dies.

En l'operatiu de recerca d'aquest matí hi participen els Mossos d'Esquadra, Bombers, Agents Rurals i voluntaris.

Està previst que al llarg del matí s'extregui el vehicle del fons del pantà per tal de veure si dóna pistes també del parador de Marc Hernàndez i Paula Mas.

En paral·lel se seguirà fent recerca per terra, aigua i aire. Per això s'han activat diverses unitats dels cossos d'emergències. Els Bombers per la seva banda hi ha desplaçat els Grae subaquàtics amb una barca i també una altra barca procedent de Tossa de Mar i tres dotacions terrestres. I els Mossos d'Esquadra han activat tres patrulles de seguretat ciutadana, la Unitat de Muntanya, l'Aquàtica, la Unitat canina i al llarg del matí s'hi incorporarà també un mitjà aeri.

La desaparició dels dos veïns de Cabrils i Arenys de Munt ha tingut molta difusió a les xarxes socials ja que la família va demanar col·laboració a través d'aquestes. Van informar que els joves tenien previst passar el dia al pantà de Susqueda fent caiac i que també creuen que podrien haver anat a Tamariu i al Montseny. Ara però amb la troballa del vehicle, tot apunta que a l'embassament sí que hi van estar.