Els equips d'emergència reprendran aquest dissabte la recerca de la parella del Maresme desapareguda a Susqueda des de dijous de la setmana passada. Un total de 120 persones han buscat intensament aquest divendres sense èxit algun rastre dels joves de 21 i 23 anys. Uns 60 voluntaris han fet una batuda a peu resseguint els 7 quilòmetres de camí abrupte que separen una pedrera de la platja des d'on el cotxe en què els dos joves van arribar al pantà es va precipitar a l'aigua, encara per raons desconegudes. A més, submarinistes de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra i Bombers han rastrejat dos punts del pantà: l'àrea al voltant del cotxe i la zona, també propera al vehicle, on el gos de Bombers va detectar dijous un rastre.

Així, la recerca dels dos joves del Maresme desapareguts a la zona del pantà de Susqueda aquest matí s'ha intensifica en una àrea concreta del pantà.. Es tracta d'una zona que comprèn on s'acaba la presa fins al punt on es va localitzar el vehicle, una àrea de molt difícil accés.

Va ser aquí on en Nin, un dels gossos especialitzats dels Bombers en recerques per aigua, va descobrir ahir un rastre suposadament de la parella.

És una àrea d'uns 150 metres i on les unitats subaquàtiques dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i els Mossos d'EsquadraBombers s'han submergit.

Tasques de recerca dels joves desapareguts al pantà de Susqueda

Tasques de recerca dels joves desapareguts al pantà de Susqueda

A més de buscar per aigua, a la recerca per terra que porten a terme Bombers, Mossos i Agents Rurals també s'hi han afegeit caçadors amb gossos i gent de la zona, que s'han desplaçat a la zona per fer batudes a tota la pista que dóna accés al punt on van trobar al cotxe i així com corriols d'aquesta àrea del pantà de Susqueda.

El parador d'en Marc Hernàndez, de 23 anys i la Paula Mas, de 21 anys segueix essent un misteri. De moment el que se'n sap és que se'ls va veure el dijous 24 en un restaurant del Pasteral i en un banc de la Cellera de Ter.

A partir d'aquí, aquest dilluns al vespre es va trobar el cotxe de la parella I ahir, un jove motorista va trobar dissabte el caiac mig enfonsat amb pedres a dins a Susqueda.

De moment, totes les hipòtesis estan obertes però la de la fugida voluntària és la que perd més força a mesura que passen els dies.