Nou accident de trànsit mortal a les comarques de Girona en menys d'una setmana. A més, en aquest cas, els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) han imputat un veí de Vidreres com a presumpte autor d'un homicidi imprudent perquè anava begut al volant.

El sinistre viari va produir-se a primera hora del matí i va consistir en un xoc múltiple a la C-63 al seu pas per Sils. La pitjor part, però, se la va emportar el conductor d'un Hyundai que va xocar frontalment contra un BMW. Aquest darrer vehicle és el que ocupava el conductor begut, que va donar un resultat positiu a la prova d'alcoholèmia. Amb 0,6 mg/l va més que duplicar el límit màxim, que en aquest cas és de 0,25 mg/l.

El conductor del Hyundai blanc va morir en l'accident, tot i que els serveis d'emergències van intentar salvar-lo, va ser impossible. La víctima mortal era Juan José Babot Lucena, un veí de Lloret de Mar, de 44 anys.

Per la seva banda, el conductor del BMW negre, un veí de Vidreres de 37 anys, va resultar ferit greu en l'accident. Els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració per treure'l de dins del vehicle. Després, una ambulància del SEM el va traslladar a l'hospital Josep Trueta

Després de fer-li la prova d'alcoholèmia va donar positiu. Els Mossos de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona el van imputar com a presumpte autor d'un homicidi imprudent i per haver donat positiu penal en la prova d'alcoholèmia.

Finalment, el conductor del tercer vehicle implicat, que va xocar de rebot amb un dels altres, de 46 anys, va resultar ferit de poca gravetat. Aquest va ser derivat en ambulància fins a l'hospital de Blanes.

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'accident mortal i tot apunta que el BMW va envair el carril contrari i va xocar amb l'altre turisme frontalment. I el tercer va xocar-hi de rebot.

L'accident de trànsit es va produir pels volts d'un quart de set del matí d'ahir al quilòmetre 14 de la C-63 que uneix Vidreres i Sils.

Els Mossos van desplaçar-se fins al lloc dels fets amb sis patrulles i també hi van participar cinc dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, la C-63 es va haver de tallar a Sils en els dos sentits de la marxa fins a les nou del matí, moment en què es va reobrir el trànsit després de gairebé tres hores tallada.

Segon mortal en pocs dies

El tràgic succés d'ahir es va produir a la C-63 però sis dies abans va tenir lloc un altre accident mortal a la variant de Girona. Aquest va consistir en un xoc frontal entre un camió i un turisme que circulaven per l'N-II. Va morir el conductor del cotxe, un Volkswagen Polo que va impactar contra un camió. El conductor era un veí de Girona, Eusebio Lavado Torres, de 49 anys, conegut a la ciutat per ser el president de l'Associació de Veïns de Mas Ramada.