17 de setembre de 2017
17.09.2017

Tossa de Mar dona el primer semestre més de cinc tones de roba usada

L'entitat Humana reutilitza el tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, Àsia i Amèrica del sud

17.09.2017 | 00:37

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia, i també d'ajuda local al territori més proper, ha recollit 5.471 quilos de tèxtil usat a Tossa de Mar durant el primer semestre de l'any.

Aquesta xifra confirma la tendència a l'alça de la reutilització del residu tèxtil, la fracció recollida selectivament amb més potencial d'aprofitament, per sobre del vidre, el paper o el plàstic. Les donacions al municipi de Tossa de Mar representen un augment del 2,28% respecte al mateix període de l'any anterior (en què van recollir 5.349 quilos).

Humana hi té instal·lats sis contenidors on els ciutadans dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dona una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema