07 de novembre de 2017
07.11.2017

Sis cotxes cremats en una cadena d'incendis de matinada a Blanes

Un altre foc sufocat pels veïns ha cremat piles de deixalles i mobles - A Sabadell han cremat més d'una vintena de vehicles i contenidors

07.11.2017 | 13:24
Sis cotxes cremats en una cadena d'incendis de matinada a Blanes

Una successió d'incendis de matinada a vehicles a diferents carrers de Blanes ha deixat afectats sis turismes. Al voltant de la mateixa hora s'ha produït un altre foc a una pila de deixalles i mobles al carrer que han sufocat els veïns. Aquesta mateixa matinada a Sabadell han cremat 21 contenidors i han quedat afectats parcialment 25 vehicles.

El primer dels incendis s'ha produït a la 1:57 minuts al carrer Maria Lluïsa de Blanes on s'han cremat dos vehicles totalment i un tercer ha quedat afectat parcialment, segons Bombers. Al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions.

Poc després, a les 2:16 al mateix carrer una dotació ha atès un altre incendi que ha cremat un vehicle.

A les 2:21, en un altre punt del municipi, al camí dels Papus, a l'alçada del número 3 s'han encès una pila de deixalles, mobles i trastos. El foc ha estat sufocat pels mateixos i els Bombers s'hi han desplaçat per comprovar que s'hagués apagat correctament.

El darrer de la cadena d'incendis ha tingut lloc a les 2:32 al carrer Raval, 79, on ha cremat parcialment un cinquè vehicle.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema