Una fuita de gasoil de la caldera de l'institut de Santa Coloma de Farners va obligar ahir a confinar els alumnes al pati del centre durant una hora.

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, van rebre l'avís pels volts de tres quarts de vuit del matí, que s'havia detectat una fuita al magatzem del centre escolar -ubicat a l'avinguda de Salvador Espriu- on hi ha instal·lada la caldera.

Els alumnes que havien d'entrar a les aules a les vuit del matí es van haver de quedar al pati, ja que els Bombers van demanar el confinament per poder esbrinar què estava passant. En total, hi van treballar quatre dotacions i van detectar que la caldera ubicada en un magatzem d'uns 50 metres quadrats havia perdut el gasoil.

Els efectius d'extinció d'incendis van aspirar els 300 litres que havien quedat dispersats per terra i ho van netejar tot perquè no hi hagués cap resta de la fuga.

Tot i l'ensurt, ningú va resultar ferit pels fets. A les nou del matí, els alumnes que havien estat confinats van poder retornar a classe. Una brigada de l'ajuntament colomenc es va fer càrrec del gasoil recollit.

Al lloc també hi va treballar la Policia Local de Santa Coloma de Farners.