El govern en minoria de Mario Ros (PSC) a Blanes (Selva) ja té cartipàs municipal. Els quatre regidors socialistes han assumit noves carteres després de la renúncia de l'alcalde Miquel Lupiáñez i del trencament del govern municipal, que estava format pel PSC, ERC i el PDeCAT. El govern municipal ha passat de tenir deu regidors a principis d'octubre a només quatre en l'actualitat. Ros compaginarà l'alcaldia amb la regidoria d'Acció Social, que ja tenia, i hi sumarà Cultura i Festes, Esports i Participació Ciutadana. Pepa Celaya es mantindrà com a primera tinent d'alcalde i titular d'Urbanisme i Seguretat.

A més, també assumeix Obra Pública, Medi Ambient i Mobilitat. Nicolás Laguna suma a Hisenda i Recursos Humans la gestió política de Patrimoni, Serveis Jurídics, Recursos Tecnològics i Serveis de Neteja. Finalment, Blai Vinaixa (regidor des d'aquest dijous ocupant el lloc que ha deixat Miquel Lupiáñez) assumeix Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires i Educació i Joventut.

El portaveu del PPC, Salvador Tordera, es mantindrà com a responsable de la ponència delegada de Mercats i Activitats a la Via Pública però fora de l'equip de govern.