El ple de l'Ajuntament d'Hostalric va aprovar, per unanimitat, el conveni marc de col·laboració entre la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de la Selva i els Ajuntaments d'Arbúcies, Blanes, Breda, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu per al desenvolupament dels projectes de senyalització i execució de les obres de la «Ruta de la Tordera i Riera d'Arbúcies».

Aquest projecte té un pressupost total de 48.731,03 euros en el tram que afecta el municipi d'Hostalric, preu que inclou diferents elements de la seva execució: la redacció del projecte executiu, la redacció del projecte de senyalització, el projecte d'execució de l'obra i la direcció de l'obra. La previsió és que la senyalització de la ruta sigui una realitat l'any vinent, han informat fonts de l'Ajuntament d'Hostalric.

La ruta de la Tordera En total, són 18 els municipis que acullen trams de la ruta. Aquest projecte va començar a caminar l'any 2010 i té com a objectiu marcar una ruta resseguint la Tordera i la riera d'Arbúcies, mitjançant la pràctica de la bicicleta i el senderisme, afavorint la descoberta del territori, promovent el coneixement de la natura i patrimoni associats al riu i fomentant el desenvolupament local dels municipis amb l'arribada de nous visitants, van informar les fonts municipals.