14 de gener de 2018
14.01.2018

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes estrena avui el seu nou espectacle «Tornar a casa»

13.01.2018 | 23:50
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes estrena avui el seu nou espectacle «Tornar a casa»

L'Esbart Joaquim Ruyra va presentar ahir a dos quarts de deu del vespre a la parròquia de Santa Maria de Blanes el seu nou espectacle: Tornar a casa. Segons va informar l'ajuntament blanenc, el títol de l'obra té una doble referència implícita, lligada a la mateixa essència d'aquesta entitat blanenca. D'una banda, perquè el programa que han preparat recull l'essència de la dansa catalana, que prové originàriament d'un context religiós. De l'altra, perquè significarà el tret de sortida per celebrar els 55 anys que compleix aquest 2018 l'Esbart Joaquim Ruyra.

Aquesta va ser la primera vegada que l'interior del temple religiós acollia un esdeveniment d'aquesta magnitud. Habitualment, l'església de Santa Maria sol allotjar concerts de cant coral, però aquest va ser el primer cop que s'hi va muntar un escenari i equipaments professionals.

L'espectacle de l'Esbart Joaquim Ruyra va ser presentat per un mestre de cerimònies que els ha acompanyat al llarg de la seva història, Salvador Roca, i va anar a càrrec del cos de dansa format per 25 membres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook