Més de 4.500 persones desfilaran a les rues del Carnaval de la Costa Brava Sud, que organitzen els municipis de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. Els tres ajuntaments s'han unit de nou per celebrar l'esdeveniment, que anualment aplega més de 100.000 espectadors i que tindrà lloc del 9 a l'11 de febrer.

Lloret celebrarà la rua principal el dissabte 10 de febrer a les quatre de la tarda i donarà el tret de sortida a la celebració. Com a novetat d'enguany, el municipi presentarà tres rues que faran les escoles el divendres al matí i que sumarà uns 3.500 alumnes i 200 professors. També celebrarà un concurs de disfresses al carrer. En total, a Lloret hi participaran quinze carrosses i cinc comparses.

Per segon any consecutiu, Blanes celebrarà el seu carnaval el dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva i el diumenge tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval, que arrencarà a les cinc de la tarda. La localitat blanenca comptarà amb quinze colles.

Finalment, a Tossa de Mar, els actes començaran el dijous 8 de febrer a la tarda amb el tradicional concurs de truites i les activitats més multitudinàries es faran el cap de setmana del 23 al 25 de febrer amb la Ressaca del Carnaval. A Tossa, les inscripcions continuen obertes.