06 de febrer de 2018
06.02.2018

Blanes vol tenir renovada la plaça dels Dies Feiners la primavera del 2019

L'Ajuntament ha adjudicat la redacció del projecte, que inclou un escenari semipermanent a l'arquitecte local Lluís Bedós

06.02.2018 | 09:39

L'Ajuntament de Blanes ja ha adjudicat la redacció del projecte per remodelar la Plaça dels Dies Feiners, situada a la part de darrere de l'Ajuntament, i que inclourà la instal·lació d'un escenari semi permanent. Segons va informar ahir el consistori, el procés per renovar aquest icònic espai es va iniciar el juliol de l'any passat, quan es va treure a concurs la redacció de cinc avantprojectes.

En total es van presentar 28 propostes, d'entre les quals un jurat va escollir la de l'arquitecte blanenc Lluís Bedós -que va presentar la seva proposta amb el pseudònim de Tor- que comptarà amb un pressupost de 21.778.79 euros i un termini de tres mesos. El consistori calcula que les obres podrien durar entre tres i quatre mesos i que podrien estar enllestides la primavera de l'any vinent.

Segons l'Ajuntament, la proposta de Bedós va ser escollida perquè, entre altres aspectes, contempla la instal·lació d'un escenari semi permanent com a prolongació de la planta baixa de la casa de la vila; la integració d'una rampa per a persones amb amb mobilitat reduïda o la renovació dels diferents elements que de la plaça amb la col·locació de pèrgones, vegetació i elements de mobiliari urbà diversos.

"El que ens ha mogut a convocar aquest concurs d'idees ha estat dotar aquest espai situat en un lloc immillorable, al cor de Blanes, d'un nou caire, un replantejament que el faci més acollidor, que convidi a estar-s'hi passejar-s'hi", va ressaltar la regidora d'Urbanisme, Pepa Celaya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook