27 de febrer de 2018
27.02.2018

Jordi Magentí: «No he fet res»

Els escorcolls a Anglès pel doble crim de Susqueda acaben i la comitiva judicial continuarà dimecres | Abans d'entrar al domicili del seu oncle, l'autor del presumpte crim de Susqueda ha cridat repetidament que ell no ha fet res

27.02.2018 | 17:41
Jordi Magentí: «No he fet res»
Els escorcolls que la comitiva judicial ha fet aquest dimarts a casa de l'oncle del detingut pel doble crim de Susqueda i en dos terrenys d'horta vinculats a l'arrestat han acabat a dos quarts de cinc de la tarda. Tot i que la policia científica dels Mossos d'Esquadra ha rastrejat minuciosament els dos camps amb detectors de metall per trobar alguna arma, no n'haurien localitzat cap.

La comitiva judicial preveu reprendre els registres dimecres però per ara no ha transcendit on els faran. El detingut, Jordi Magentí Gamell, ha estat present a tots els escorcolls assistit per la seva advocada i ha aprofitat els trasllats (els pocs moments en què les càmeres han pogut captar la seva imatge) per assegurar que és innocent i cridar que li volen atribuir uns crims que no ha comès.


Els Mossos d'Esquadra s'han endut per analitzar el vehicle tot terreny que el detingut pel crim de Susqueda utilitzava i que els investigadors situarien al lloc dels fets el dia de la desaparició de la parella del Maresme. Es tracta d'un Land Rover de color blanc que Jordi Magentí feia servir habitualment i que les càmeres haurien gravat a la zona del pantà, també en dies posteriors

El registre a l'immoble de la mare s'ha fet presència del fill del detingut, arrestat per tràfic de drogues, que ja han trasllada de nou a la comissaria de Santa Coloma de Farners.

Més tard, el cos policial s'ha dirigit a una zona d'horts on han registrat un cobert i la zona adjacent al mateix. La policia científica ha utilitzat un detector de metalls per, amb tota probabilitat, buscar l'arma del crim que podria estar enterrada en aquella zona. És una finca situada a pocs metres de casa de l'oncle de Jordi Magentí. L'arrestat ha tornat a aprofitar el trasllat per reiterar que és innocent i que no ha fet "res". És el tercer punt d'escorcoll aquest dimarts al matí a Anglès.

Imatge de la policia científica fent els escorcolls · Eva Batlle

Els agents ahir van escorcollar la casa de la mare del detingut per trobar evidències i l´arma. Es van endur diversos sobres amb proves. Alguns d'aquests objectes eren canyes de pescar. A més, aquest domicili va ser escorcollat perquè el fill de Magentí està relacionat amb el cas per drogues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook