El càmping Cala Llevadó de Tossa ha estat guardonat aquest cap de setmana per la seva trajectòria i excel·lent qualitat amb el premi DCC Europa Preis per part del principal club de caravanistes alemany, el Deutscher Camping Club, que compta amb uns 85.000 membres. A l'acte, que va celebrar-se a Alemanya, només vanser guardonats tres càmpings més a tot Europa: un de Croàcia, un d'Alemanya i un d'Aústria. Els premis, que es concedeixen d'acord amb les valoracions dels clients, s'han entregat en el marc de la fira Reise + Càmping a Essen, un certamen internacional de turisme, càmping i caravaning.

El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha remarcat la gran importància d'aquest premi, que atorguen els mateixos clients d'un càmping, i «el gran reconeixement obtingut un any més a l'àmbit europeu pels càmpings de les comarques de Girona, que ja sumen aquest 2018 catorze guardons procedents d'Alemanya, Holanda i Regne Unit, als que s'afegeix ara el del càmping Cala Llevadó». Per la seva part, la regidora de Turisme de Tossa, Mª Àngels Pujals, ha afirma que «l'oferta d'allotjament a Tossa també inclou una bona oferta de càmpings i Cala Llevadó n'és un exemple, a més, de sostenibilitat».

L'Associació de Càmpings de les comarques de Girona és la més antiga d'Espanya, compta amb 73 associats (més del 80% dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix unes 120.000 places d'allotjament. El total de places d'allotjament de càmpings de la demarcació gironina és de 135.000.