L'Ajuntament d'Arbúcies va aprovar, en el ple municipal celebrat dimecres al vespre, un pressupost de 8.810.000 euros per a aquest 2018. En total, la proposta va obtenir vuit vots a favor (EPA), tres abstencions (PDeCAT) i dos vots en contra (ERC).

En inversions, el consistori hi destinarà prop d'1,8 milions d'euros, entre els quals destaquen l'obertura d'una nova llar de jubilats; l'elaboració dels projectes per a la nova biblioteca municipal; la reforma de les piscines municipals exteriors i la piscina climatitzada coberta; i el futur centre de dia públic.

També inclouen la remodelació del tram final del carrer Sorrall, que començarà el pròxim dilluns, i les obres d'arranjament dels carrers Ramon Pagès i Vicenç Bosch, que van arrencar fa gairebé un mes i que consisteixen a fer una nova pavimentació, així com fer les voreres noves, que seguiran l'estètica dels carrers principals del poble.

A més, es destinarà un 10 per cent del pressupost a serveis d'atenció a les persones i educació i inclou partides destinades a la gent gran i al suport al teixit associatiu.