Un grup d'experts en geologia va inspeccionar ahir, juntament amb els investigadors dels Mossos d'Esquadra, la zona on sospiten que es va cometre l'assassinat de la jove parella del Maresme el 24 d'agost passat i on solia pescar el presumpte autor del crim, Jordi Magentí Gamell. Segons va avançar ahir la Cadena SER, amb aquesta col·laboració, els agents de la Unitat Central de Desapareguts volen comprovar si les pedres que hi havia dins la motxilla de Marc Hernández i les que es van col·locar intencionadament sobre el caiac i dins el cotxe de la jove parella corresponen a aquesta zona.

La part rastrejada, segons van relatar diversos testimonis, és el lloc on pescava habitualment el sospitós del crim, el veí d'Anglès -Jordi Magentí-, que va ser detingut la setmana passada. Fins a aquest espai, on hi ha un mas en ruïnes (Mas Rierica), només s'hi pot accedir navegant pel pantà o per un corriol que baixa des del camí principal fins a l'aigua. A més, aquesta també seria la ubicació on els testimonis dels trets hi ubicarien l'origen d'aquests.

Una de les hipòtesis amb la qual estarien treballant els agents seria que la parella formada per Marc Hernández, de 23 anys i Paula Mas, de 21 anys, van aparcar el cotxe -un Opel Zafira blau- al camí principal i van baixar a peu fins arribar a aquest espai, on haurien trobat el seu assassí.

Els cossos dels dos joves van aparèixer el 26 de setembre amb signes de violència a la riera de Rupit, una zona de difícil accés. El noi presentava ferides a l'abdomen fetes amb una arma blanca i una de foc, i la noia, un tret al cap.

Durant la inspecció d'ahir, els agents de la Unitat Central de Mitjans Tècnics van parlar amb gent que vivia a la zona per recollir informació i van resseguir amb un dron el camí que baixa a aquesta part del pantà. A més, van fer fotos i vídeos de tot el pantà per tenir una radiografia en 3-D d'aquest lloc. Aquest material ha de servir de base real per fer una reconstrucció virtual del doble crim.