La Guàrdia Municipal de Breda ha emès aquesta setmana un comunicat alertant els veïns de la localitat de la presència d'un estafador. Segons explica el cos de seguretat en el document, es tracta d'una persona d'aproximadament 40 anys que es dedica a trucar a domicilis escollits a l'atzar demanant diners en efectiu.

L'home escull cases on viuen persones d'edat avançada, i quan li obren la porta demana entre 20 i 40 euros per poder comprar una bombona de butà, assegurant que no té diners per adquirir-la i que, per tant, no té aigua calenta al domicili.

Segons la Guàrdia Municipal, l'home assegura a les víctimes que retornarà els diners prestats, cosa que posteriorment no fa.

Per tal d'identificar l'estafador, el cos de seguretat també demana la col·laboració ciutadana i aconsella augmentar la seguretat, seguint consells com: no comentar que es viu sol; no obrir la porta a persones desconegudes; desconfiar dels serveis tècnics que no hagin estat sol·licitats prèviament; o tancar la porta amb clau encara que se surti poca estona.