14 de març de 2018
14.03.2018

Independents de la Selva es reuniran dissabte a Tossa

La formació celebrarà la seva primera jornada política municipal amb l'objectiu de tenir més presència al territori

14.03.2018 | 09:45

La formació Independents de la Selva (IdS) celebrarà la seva primera jornada política municipal aquest dissabte a Tossa de Mar, amb l'objectiu «d'eixamplar la seva presència» al territori gironí. Actualment, els independents estan representats a deu municipis de la comarca.

«A Independents de la Selva som gent que ens creiem la política municipal, especialment la que s'adreça a les persones, com a principal eix vertebrador de les polítiques territorials i nacionals», va indicar el president de la formació i alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga.

Segons va informar la formació al llarg del matí de dissabte l'edifici de La Nau de Tossa acollirà un seguit de xerrades i col·loquis sobre diferents espais que afecten l'àmbit polític municipal com ara la nova llei de contractes que afecta als Ajuntaments o «els avantatges i projectes d'èxit» que ja han liderat els independents a la Diputació de Girona i al Consell Comarcal.

A les darreres eleccions municipals IdS va aconseguir 46 regidors, 7 alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona, Gisela Saladich, alcaldessa de Tossa de Mar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook