15 de març de 2018
15.03.2018

Tossa organitza un joc de pistes per recollir fons contra el càncer infantil

L'activitat, dirigida a la mainada d'entre 6 i 11 anys, es farà dissabte a mig matí al museu municipal

15.03.2018 | 09:14

El museu municipal de Tossa de Mar es convertirà, aquest dissabte, en l'escenari d'un joc de pistes dirigit a mainada d'entre 6 i 11 anys i que tindrà com a principal objectiu recollir fons per a la lluita contra el càncer infantil. Organitzada per l'Ajuntament i la policia de Tossa, l'activitat està emmarcada en la campanya «escuts solidaris» que busca aconseguir els 30 milions d'euros necessaris per a la creació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d'Europa.

«No hi ha places limitades perquè el que volem és que vingui com més gent millor per poder aconseguir moltes donacions», va explicar ahir la regidora de joventut, Núria Serra, qui va especificar que si hi ha molts participants, es faran torns.

El joc començarà a dos quarts d'onze del matí al Museu municipal i en acabar es farà una xocolatada popular. Les inscripcions es poden fer a la tarda al casal de joves. També es podran adquirir escuts policials solidaris, que són brodats i adhesius, i cadascun té un preu de 4 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook