L'Audiència de Girona ha absolt l'acusat que s'enfrontava a 27 anys i mig de presó per abusar i fer tocaments a quatre menors a Blanes entre els anys 2000 i 2004. Tres d'elles eren les seves fillastres i la quarta, la seva neboda política.

La sentència conclou que hi ha «dubtes seriosos i raonables» en el relat de les denunciants perquè han incorregut en múltiples contradiccions. «Encara que no es pot afirmar que l'acusat no hagués realitzat algun tipus de pràctica sexual amb elles, no existeixen proves més enllà de les declaracions de les menors i els dubtes existents sobre la seva credibilitat i fiabilitat tatxen la totalitat de la seva declaració com a prova de càrrec», conclou el tribunal.

La sentència de la secció tercera de l'Audiència de Girona recull que el processat va anar a viure amb la mare de tres de les menors a Blanes el desembre del 1999. La parella convivia amb les nenes, que aleshores tenien 5, 6 i 9 anys. La relació es va acabar l'any 2004 però l'home va continuar anant al pis a buscar la filla que havien tingut en comú.

Segons les acusacions, els abusos van tenir lloc «en reiterades ocasions». Sostenien que l'home, que és audioprotesista, magrejava les nenes i que, a alguna, li va arribar a llepar les parts íntimes. Durant el judici, l'home va negar les acusacions i va assegurar que el van denunciar «per revenja i per gelosia». «Els dubtes sobre la credibilitat i la fiabilitat dels testimonis determinen el pronunciament absolutori de l'acusat», conclou l'Audiència.