El regidor no adscrit de l'Ajuntament de Lloret de Mar Enric Martínez es podria convertir en el candidat d'Independents de la Selva (IdS) per aquesta localitat en les eleccions municipals del 2019. Segons va avançar ahir Nova Ràdio Lloret, l'exportaveu del PP va assistir a la trobada d'aquesta formació celebrada dissabte passat a Tossa. «És una possibilitat que estic valorant seriosament.

La manera de fer política dels Independents de la Selva m'agrada perquè és una formacio que creu fermament i està compromesa amb la necessitat dels pobles i la seva gent per sobre dels partits», va valorar Martínez a la ràdio municipal. L'altre nom que sona amb força com a candidat de la formació en representació de Blanes és el de l'exalcalde socialista Miquel Lupiàñez, qui dissabte va reconèixer tenir «interès» en aquesta proposta.

Actualment, IdS té 46 regidors, cinc consellers comarcals, una diputada a la Diputació de Girona, (Gisela Saladich, alcaldessa de Tossa de Mar) i set alcaldies: Tossa de Mar, Arbúcies, Vilobí, Sant Hilari, Sils, Maçanet i Riudarenes.