27 de març de 2018
27.03.2018

Organitzen un curs d'Anglès especialitzat en gestió comercial per a gent a l'atur

La formació, programada pel Consell Comarcal de la Selva, serà de 240 hores i totalment gratuïta

27.03.2018 | 17:45

El Consell Comarcal de la Selva ha programat un nou curs d´anglès especialitzat en gestió comercial de 240 hores totalment gratuït per a persones a l´atur. Segons ha informat aquest ens, a aquesta formació s´hi podran acollir totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat, d´algun cicle formatiu de grau mitjà de la branca administrativa o equivalent o bé d´algun cicle formatiu de grau superior (CFGS).

També hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d´accés als GFGS o la d´accés a la universitat per a majors de 25 anys. Aquest curs, que està subvencionat pel Servei d´Ocupació de Catalunya, et permet accedir els exàmens oficials de Cambridge.

La data d´inici serà el dia 4 d´abril i s´allargarà fins al 21 de juny. Les classes seran de dilluns a divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

"La voluntat del Consell Comarcal és continuar treballant en aquesta línia per tal que la comarca de la Selva sigui un territori d´oportunitats", ha subratllat el president de l'ens, Salvador Balliu qui ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d´ocupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook