El Consell Comarcal de la Selvaen gestió comercial de 240 hores totalment gratuït per a persones a l’atur. Segons ha informat aquest ens, a aquesta formació s’hi podran acollir totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat, d’algun cicle formatiu de grau mitjà de la branca administrativa o equivalent o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS).

També hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés als GFGS o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Aquest curs, que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, et permet accedir els exàmens oficials de Cambridge.

La data d’inici serà el dia 4 d’abril i s’allargarà fins al 21 de juny. Les classes seran de dilluns a divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

"La voluntat del Consell Comarcal és continuar treballant en aquesta línia per tal que la comarca de la Selva sigui un territori d’oportunitats", ha subratllat el president de l'ens, Salvador Balliu qui ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d’ocupació.