La comitiva judicial ha acabat, prop de les cinc de la tarda, el registre del pis del detingut per matar la dona a Blanes. Els agents d'investigació dels Mossos d'Esquadra, la policia científica, el jutge i el fiscal havien arribat a l'immoble, situat al carrer Cristòfor Colom 21, poc després de dos quarts de dues de la tarda.

Abans, havien estat a l'hospital comarcal per fer l'aixecament de cadàver de la víctima, una dona de 40 anys d'origen bolivià.

El sospitós, de 41 anys i de la mateixa nacionalitat, no ha estat present durant el registre perquè es troba ingressat a l'hospital amb pronòstic greu i on l'han operat de les ferides que s'ha autoinfringit apunyalant-se a l'abdomen. El fill menor de la parella, d'uns 10 anys, ha patit ferides menys greus a les mans quan ha intentat impedir que el pare s'agredís.

La comitiva judicial ha estat recopilant proves i vestigis relacionats amb el crim, que hauria tingut lloc al dormitori de la parella, que vivien plegats al pis. Durant el registre, han hagut de demanar ajuda als Bombers de la Generalitat per obrir una caixa forta que hi havia a l'habitació per veure si hi havia algun objecte d'interès a l'interior.

Els agents de policia científica han marxat de l'edifici enduent-se diferents bosses amb proves. Del pis s'han emportat la suposada arma del crim, un ganivet de cuina.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec de la investigació. Segons les primeres informacions, pendents de contrastar amb la declaració del detingut i del seu entorn familiar, la parella estaria en pocés de separació i, segons fonts del cas, el pare presentava un quadre depressiu.

Segons les mateixes fonts, quan els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc hi havia els tres fills de la parella. Els investigadors creuen, però, que els fills no van presenciar l'agressió mortal a la mare.