Una de les filles de la dona morta a ganivetades a Blanes (Selva) ha estat qui ha trucat als Mossos d'Esquadra. El telèfon d'emergències 112 ha rebut la trucada a les 5.40 del matí de la noia dient que la seva mare estava ferida i que el seu pare s'estava autolesionant amb un ganivet. Quan els agents han arribat al lloc, han trobat la dona estesa a terra amb ferides de molta gravetat al coll, al tòrax i l'abdomen. El SEM ha traslladat la dona a un centre hospitalari en estat greu des d'on s'ha confirmat la seva mort a les 06:53. L'home estava en una habitació del domicili, situat al carrer Cristòfor Colom, amb una ferida a la panxa que s'hauria fet amb la intenció de suïcidar-se.

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'home, de 41 anys i de nacionalitat boliviana, com a suposat autor de la mort de la seva parella, una dona de 40 anys, també de nacionalitat boliviana.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec de la investigació. La parella està en tràmits de separació i, segons fonts del cas, el pare estava depressiu.

Segons les mateixes fonts, el telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís a les 5.40 de la matinada d'aquest dilluns. Qui ha trucat ha estat una de les filles, que ha alertat que la seva mare estava ferida i que l'home s'estava autolesionant a l'abdomen amb un ganivet de grans dimensions.

Quan els agents han arribat al lloc, han trobat la dona estesa a terra amb ferides de gravetat. Una ambulància l'ha traslladat a l'hospital però no han pogut fer res per salvar-li la vida i han certificat la seva mort a les 06.53.

L'home tenia una ferida a la panxa. Segons les mateixes fonts, l'han hagut d'intervenir d'urgència però no es tem per la seva vida. Al domicili també hi havia un nen d'uns 10 anys amb ferides menys greus a les mans i un altre fill més gran que ha resultat il·lès. La filla que ha avisat els Mossos d'Esquadra ha hagut de rebre atenció.