16 de abril de 2018
16.04.2018

Tallaran al trànsit un tram del centre de Blanes per obres

Serà demà de 9 del matí a 8 del vespre, al carrer Jaume I entre la plaça Solidaritat i la de l'Escorxador

16.04.2018 | 18:20
Tallaran al trànsit un tram del centre de Blanes per obres

Demà està previst que es restringeixi la circulació de vehicles en un dels carrer del centre de Blanes, a causa d´unes obres puntuals que s´hi ha de fer. La Policia Local de Blanes ha alertat que aquest tancament de trànsit tindrà lloc a partir de les 9 del matí i fins les 8 del vespre, aproximadament, en el tram del Carrer Jaume I, comprès entre la Plaça Solidaritat i la Plaça de l´Escorxador.

El motiu d´aquest tall de trànsit és a causa d´unes obres que es preveu que quedin enllestides aquest mateix dimarts. Es tracta d´uns treballs que durà a terme l´empresa Aigües de Blanes per millorar la recollida d´aigües pluvials. Les obres es faran amb l´objectiu de solucionar unes basses que es produeixen en aquest tram del Carrer Jaume I cada cop que plou.

Per alertar la població sobre aquesta restricció de trànsit, la Policia Local ha instal·lat aquests darrers dies panells informatius en els principals vials d´accés que accedeixen al Carrer Jaume I. D´altra banda, també s´ha distribuït una circular informativa entre els veïns de la zona afectada, en especial als propietaris i/o llogaters dels garatges situats a la zona.

A aquests darrers conductors se´ls ha avisat que, en cas que hagin d´entrar o sortir per utilitzar els seus vehicles avui entre les 9 i les 8, hauran de treure els seus vehicles dels respectius garatges fora d´aquest horari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema