La defensa demana que el detingut pel doble crim del pantà de Susqueda El seu advocat, Benet Salellas, sosté que els investigadors han "concatenat un seguit de conjectures" per fer-li un "vestit a mida" per incriminar-lo.

La defensa ha intentat desmuntar els indicis que hi ha contra Jordi Magentí

La defensa ha intentat desmuntar els indicis que hi ha contra Jordi Magentí i ha centrat bona part dels esforços en posar en dubte que realment la Rierica, el lloc on el sospitós solia pescar, sigui l'escenari del crim i que l'única persona que podia estar allà el dia i l'hora dels fets sigui el detingut.

El fiscal, Víctor Pillado, i l'acusació particular, Carles Monguilod, s'han oposat a la petició de la defensa i sostenen que hi ha "indicis molt sòlids" contra Magentí.

També assenyalen que si surt en llibertat hi ha risc de fugida i d'eliminació de proves, com ara de l'arma del crim i de la motxilla de la noia. Les acusacions subratllen que encara queden proves importants pendents, com ara buscar ADN en un impermeable i unes sabates que van trobar a casa l'arrestat i que va donar positiu al reactiu per detectar sang.

L'Audiència de Girona