17 de abril de 2018
17.04.2018

La defensa demana la llibertat del detingut pel crim de Susqueda perquè li han fet un «vestit a mida» per incriminar-lo

Fiscalia i acusació particular reclamen que continuï a la presó perquè hi ha "indicis molt sòlids" contra Jordi Magentí i risc que elimini proves

17.04.2018 | 12:48

La defensa demana que el detingut pel doble crim del pantà de Susqueda surti en llibertat. El seu advocat, Benet Salellas, sosté que els investigadors han "concatenat un seguit de conjectures" per fer-li un "vestit a mida" per incriminar-lo.

La defensa ha intentat desmuntar els indicis que hi ha contra Jordi Magentí
i ha centrat bona part dels esforços en posar en dubte que realment la Rierica, el lloc on el sospitós solia pescar, sigui l'escenari del crim i que l'única persona que podia estar allà el dia i l'hora dels fets sigui el detingut.

El fiscal, Víctor Pillado, i l'acusació particular, Carles Monguilod, s'han oposat a la petició de la defensa i sostenen que hi ha "indicis molt sòlids" contra Magentí.

També assenyalen que si surt en llibertat hi ha risc de fugida i d'eliminació de proves, com ara de l'arma del crim i de la motxilla de la noia. Les acusacions subratllen que encara queden proves importants pendents, com ara buscar ADN en un impermeable i unes sabates que van trobar a casa l'arrestat i que va donar positiu al reactiu per detectar sang.

L'Audiència de Girona haurà de resoldre el recurs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook