Un incendi elèctric ha posat al descobert una gran plantació de marihuana a Blanes. La Policia Local de Blanes va localitzar aquest dimarts a la tarda un cultiu de més de 1.200 plantes en un xalet de luxe on també hi havia molts cabdells preparats per a la venda.

A la casa hi van trobar tres persones, dos homes i una dona, que van quedar arrestats per tràfic de drogues i per punxar la llum.

Tot va començar pels volts d´un quart de quatre de la tarda quan la Policia Local va rebre l´avís d´un veí del barri dels Mas Marull que sortia fum del clavegueram. Els agents hi van anar i juntament amb els Bombers.

Van veure que la zona no hi havia llum i van detectar que el fum procedia de l´escomesa d´un xalet. Van cremar els cables elèctrics i els del telèfon. Endesa també va treballar en l´incident i va detectar que hi havia defraudament de fluid elèctric.

Per tot això, la policia va començar a investigar i van comprovar que a dins la casa hi havia un cultiu de marihuana.

Els agents van demanar l´ordre judicial per poder entrar al domicili i escorcollar-lo. Un cop obtinguda, la sorpresa va venir quan van descobrir que hi havia un gran cultiu de més de 1.200 plantes. A més, durant l´escorcoll van veure que tot estava muntat de forma professional i tenien la llum punxada.

3.000 euros i cabdells

A dins la casa, a la zona on hi havia el cultiu hi havia a més de les plantes, esqueixos, transformadors, llums, bombes de calor, sistemes de reg automàtics, tots els estris necessaris per tenir cura de la plantació. En total, hi havia 70 quilos de marihuana. A més van trobar que a la casa hi havia 3.000 euros en efectiu.

Davant dels fets van arrestar les tres persones que hi havia a dins de l´immoble: dos homes i una dona de nacionalitats holandeses i dominicanes, dos d´ells són els llogaters de la casa.

La Policia Local de Blanes va precintar el domicili i està instruint les diligències. Està previst que els detinguts passin avui a disposició del jutge de guàrdia de Blanes.Segons les primeres indagacions policials, tot apunta que el negoci el portaven una parella i que l´altre home que van arrestar podria ser un possible comprador de la droga que, fins i tot, hauria passat la nit a la casa mentre li haurien preparat el que s´havia d´endur.