Conduir sota els efectes de l'alcohol pot tenir greus conseqüències i no només per al xofer del vehicle sinó també per als altres usuaris de la via. Aquest dimarts 1 de maig a la nit, la Policia Local de Blanes va detenir dos joves conductors per anar molt beguts al volant i, a més, per provocar dos accidents de trànsit.

El primer dels fets va succeir al carrer del Mediterrani de la vila, davant d'una discoteca. La conductora, una jove de 30 anys, va envair el carril contrari i va acabar xocant contra dos cotxes.

Un d'ells va acabar amb sinistre total i l'altre va patir danys. Per sort no va haver-hi ferits de gravetat. Aquesta conductora va fugir i la Policia Local va enxampar-la amagada prop del lloc dels fets. La conductora no té carnet de conduir i els agents van veure que estava sota els efectes de les begudes alcohòliques i per aquest motiu li van fer el test. La jove va donar 1,31 mg/litre d´aire expirat, la qual cosa suposa més que quintuplicar la taxa màxima permesa de 0,25 mg/litre.

Aquella mateixa nit, els agents de la Policia Local van enxampar un altre jove, també sense permís de conduir, al voltant d'un cotxe que es va accidentar també al carrer Mediterrani.

Un jove de 30 anys va xocar contra un cotxe patrulla de la Policia Local i un altre vehicle. Els agents van comprovar que no tenia carnet i, en fer-li la prova d´alcoholèmia, va donar un positiu de 0,70 mg/litre, cosa que suposa gairebé triplicar la taxa permesa. Ambdós conductors van acabar detinguts per delictes contra la seguretat del trànsit.