La Policia Local de Caldes i els Mossos d'Esquadra van evitar, la matinada de dissabte, un robatori en un habitatge de la urbanització Can Carbonell de la localitat selvatana. Segons va informar la policia caldenca a través de les xarxes socials, a les dues de la matinada va saltar l'alarma de la casa, motiu pel qual es van traslladar fins al lloc. Allà hi van trobar una patrulla de Mossos que tenia aturat un vehicle amb tres persones dins i que negaven estar implicades en cap robatori.

Després de fer una primera inspecció a l'habitatge, en agent de la policia local i un Mosso van comprovar que s'havia forçat un finestral de la part de darrere de la casa. Quan els agents van escorcollar el vehicle hi van trobar un bombí i una maneta que coincidien amb el finestral forçat.

Paral·lelament, la central d'alarmes va facilitar la descripció d'una de les persones que havia captat les càmeres i que coincidia amb un dels ocupants del vehicle. Per tot això, tots tres van ser detinguts i traslladats a la comissaria de Mossos d'esquadra de Santa Coloma de Farners per tal de passar a disposició Judicial.