11 de maig de 2018
11.05.2018

Un pintor cau des d'un cinquè pis a Blanes i queda ingressat a l'UCI en estat greu

El treballador va sortir al balcó a buscar unes eines i, per causes que es desconeixen, es va precipitar des d'una altura d'uns 10 metres

11.05.2018 | 10:21

Un pintor de 42 anys veí de Blanes es trobava ahir ingressat a l'UCI en estat greu després de precipitar-se al buit des d'un cinquè pis mentre estava treballant. L'accident laboral va tenir lloc dimecres a les tres de la tarda.

La víctima, que es trobava amb un company de feina a dins d'un habitatge del carrer Ametista, va sortir al balcó per anar a buscar unes eines. No se sap com, l'home va caure des d'una altura d'uns 10 metres, va colpejar-se contra una grua i va quedar estès a la vorera.

Un helicòpter el va traslladar d'urgència fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar a l'UCI. El pintor es trobava ahir en estat greu i amb pronòstic reservat. Inspecció de Treball es va desplaçar fins al lloc i va obrir una investigació per determinar les causes de l'accident.

L'accident laboral va tenir lloc cap a les tres de la tarda. El pintor, que té 42 anys i és veí de Blanes, estava treballant al cinquè pis d'un bloc situat al número 12 del carrer Ametista. L'home es trobava amb un company de feina a l'interior de l'habitatge quan va sortir a fora per anar a buscar unes eines al balcó.

Per causes que s'estan investigant, la víctima es va precipitar des d'una altura d'uns 10 metres. Durant la caiguda, va impactar contra una grua abans de picar contra el terra. El seu company de feina va donar l'alerta i fins al lloc s'hi va desplaçar un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el ferit fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

L'home es trobava ahir en estat greu i amb pronòstic reservat. La Inspecció de Treball es va desplaçar fins al bloc del carrer Ametista i va obrir una investigació per esclarir les causes de l'accident laboral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook