19 de maig de 2018
19.05.2018

Dues gironines participen al programa Factor X

Les joves van cantar amb el seu grup Noah, format per tres noies més, i van aconseguir passar a la segona fase del concurs musical televisiu de Telecinco

22.05.2018 | 07:19
Imatge d´un moment de l´actuació del grup Noah

La vilobinenca Paula Noguer i l'anglesenca Irene Carreras van participar el 13 de maig al programa de talents musicals Factor X, que emet Telecinco. Les dues joves gironines formen part, juntament amb tres noies més, del grup Noah que van formar fa sis anys.

Per primera vegada en la història del programa, el jurat format per Risto Mejide, Laura Pausini, Fernando Montesinos i Xavi Martínez, va decidir donar els quatre vots positius abans de veure l'actuació, un detall que les cinc joves catalanes desconeixien abans d'entrar al plató.

La reacció de les noies en conèixer la notícia va ser d'estupefacció primer, i emoció després. Les mateixes emocions que van traslladar al jurat quan van començar a cantar.

Tot i que el grup ja tenia assegurada la seva posició a la segona fase del concurs musical televisiu, les noies van brodar la seva actuació, convertint-se en un dels grups preferits del jurat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit