Les Estores de Flors de Corpus de Blanes han atret aquest diumenge centenars de visitants malgrat la pluja.

Per segon any consecutiu, les multicolors catifes es van realitzar en la nova ubicació més cèntrica, comptant amb dissenys de 8 artistes blanencs i dos escuts commemoratius d'esdeveniments

Enguany es va canviar la ubicació per primera vegada. L'objectiu dels organitzadors, l'Associació Estores de Raval de Blanes, era apropar encara més a tothom la confecció i la visita, un entreteniment que sol atraure des de sempre no tan sols veïns de la població, sinó també estrangers que molts cops desconeixen en què consisteix aquesta tradició.

Siguin d'aquí o de fora, el què tothom ha coincidit en valorar positivament és que des de l'any passat s'hagi apropat la seva ubicació. D'aquesta manera, el seu recorregut rectangular baixava pel Carrer Nou, tombava un tram del Carrer Ample, girava per la part sud del Carrer Raval, i omplia la Plaça Mossèn Joan Quer fins arribar a l'Església Santa Maria, a l'interior de la qual també n'hi havia una altra, just a l'entrada del temple. En total, 714 m2 d'aromàtiques estores.

L'única cosa que va deslluir un xic la jornada d'intens treball que suposa fer perdurar aquesta tradició d'art efímer, va ser la pluja que a estones feia una tímida i imperceptible presència, i en canvi en d'altres moments va ser molt més insidiosa. Finalment, però, l'esforç va valer la pena, i un any més les aromàtiques i coloristes catifes van lluir amb llum pròpia al centre de la vila, al voltant del barri de Raval.

El canvi d'ubicació ha suposat un augment del nombre de persones que tenen majors facilitats per acostar-s'hi, però també les mans que s'hi atansen per ajudar a omplir els dissenys diumenge, quan en calen moltes.Col·laboració de 8 artistes

L'Associació Estores de Raval de Blanes ha comptat una vegada més amb la col·laboració de 8 artistes blanencs que han dissenyat les estores, a les quals han conferit el seu estil.

Els mateixos artistes -la major part dels quals ja havien col·laborat anteriorment- s'han encarregat a peu de carrer d'anar donant forma a les seves creacions, ajudats per amics, familiars i col·laboradors espontanis.