Els veïns del carrer Ponent d'Anglès van patir, aquest dilluns, un bon ensurt quan un bolquet va col·lidir contra la façana d'una casa. Segons va confirmar el consistori, els fets es van produir a la tarda quan la màquina constructora es va desfrenar i va caure baixada avall, fins que va topar amb un habitatge de dues plantes situat a la cantonada de la via. A causa de l'accentuat pendent del carrer, el bolquet va topar a gran velocitat contra la façana, que va quedar molt danyada.

Concretament, la paret va quedar esquerdada i es va despendre material. Per aquest motiu, el consistori va acordonar la zona, i l'empresa constructora va apuntalar l'habitatge. Tot i l'espectacularitat del succés, no hi va haver cap ferit. Per la seva part, l'Ajuntament va remarcar que, tot i ser-ne el promotor, el responsable de l'obra és el contractista, que és qui s'haurà de fer càrrec de la reparació dels danys.

«L'Ajuntament vetllarà perquè es repari com més aviat millor», va assegurar el consistori.

El carrer Ponent està situat al nucli antic de la localitat selvatana, on des de fa uns mesos s'hi desenvolupen diversos treballs i obres incloses en el pla de barris i que han de servir per renovar aquesta zona del poble. La màquina accidentada és una de les que s'utilitzen per portar a terme les actuacions en aquest sector. Uns treballs que han servit per renovar els carrers Raval i del Molí i que permetran recuperar l'Arcada de Can Verdaguer, entre d'altres.