Dos detinguts i un investigat per tenir segrestat un veí de Lloret durant 12 dies a Madrid. La Policia Nacional i els Mossos ja havien arrestat cinc persones l´any passat quan es va alliberar l´home. Un dels arrestats en la segona fase de l´operació va facilitar la casa i es va encarregar de la custòdia del segrestat els cinc dies que va estar retingut a Catalunya, després el van traslladar a Toledo d´on el va alliberar un equip de Mossos i de la Policia Nacional

Els tres homes, juntament amb cinc persones més, van retenir il·legalment un home durant dotze dies. Els tres darrers detinguts són de nacionalitats espanyola, colombiana i equatoriana.

Segons ha pogut acreditar la policia, un dels arrestats va participar directament en el trasllat del segrestat i va ser l´encarregat de custodiar la víctima a Toledo, l´altre la va custodiar durant els cinc dies que va ser retinguda a Catalunya i el tercer (l´imputat) va donar suport logístic al grup de segrestadors.

Un cop va declarar la policia va veure clar que li havien sostret la targeta de crèdit i la van utilitzar per fer pagaments.

Dues fases d´investigació

El juny de l´any passat, agents de la Unitat Central de Segrestos de la DIC i de la Secció de Segrestos de la Policia Nacional van alliberar a Toledo un home que havia estat segrestat i van detenir cinc dels seus segrestadors, tots van ingressar a presó. Fruit d´aquestes detencions i de l´acció policial de l´equip conjunt, es va aconseguir informació que va permetre iniciar la segona fase d´investigació.

El 12 de juny els agents van establir un segon dispositiu policial conjunt que va permetre detenir els tres homes, dos a la Comunitat de Madrid i un a Cervelló.

El mateix dia van escorcollar el domicili de Cervelló on va estar segrestada la víctima. La persona de nacionalitat colombiana i el de l´espanyola han ingressat a presó. El tercer en canvi ha quedat en llibertat a l´espera que el jutge el citi a declarar.

Segrest i alliberament d'un empresari de Lloret

Segrest i alliberament d'un empresari de Lloret