Poques hores després de ser instal·lats i estrenats, els nous penjadors dels vestidors de la piscina municipal d'Anglès ja van ser objecte d'un acte vandàlic. Així ho va denunciar ahir el consistori a través de les xarxes socials, on van publicar un missatge crític i una imatge mostrant la destrossa feta dilluns a les instal·lacions. «No hi ha testimonis. El conserge s'ho va trobar així quan va anar a fer una inspecció», va explicar el regidor d'Esports, Jordi Pibernat.

Aquests penjadors s'acabaven d'instal·lar a la zona de les dutxes perquè la gent hi pogués deixar les tovalloles. Durant la tarda de dilluns, però, van aparèixer torçats i destrossats. «Ara els haurem de canviar», va lamentar Pibernat, qui va afegir que almenys «no han destrossat les fustes». De moment, el consistori està investigant els fets i estudiant a veure com gestionar aquesta situació en cas d'identificar-ne els autors.

Les obres -que tenien més de 30 anys- van començar el mes d'abril i van consistir a fer una sala més gran per als usuaris i una de més petita exclusiva per a escolars i aquelles persones que fan cursets. A més, va incloure vàters i piques noves i adaptades a persones amb mobilitat reduïda i un canvi de bancs i penjadors, entre altres coses relacionades amb el mobiliari d'aquest equipament.