La Policia Local de Tossa de Mar va detenir ahir un ciutadà francès de 28 anys acusat d´abusar sexualment de dues joves i ferir dos agents quan intentava escapar. Els fets van passar a quarts de tres de la tarda pels voltants de la parada d´autobusos de la localitat. Uns taxistes van veure les joves sortir plorant d´un vehicle i amb evidents signes d´haver patit un abús. A la zona hi havia un funcionari de l´Ajuntament que va ser qui inicialment va intentar aturar el vehicle on conduïa l´acusat.

De seguida es va avisar a la policia local i un cotxe patrulla va intentar aturar el sospitós. L´home, però, va accelerar i va xocar contra el cotxe patrulla. Com a conseqüència de l´impacte, els dos policies van acabar ferits i van haver de ser atesos a l´hospital de Blanes. L´home va arrencar a córrer carrer avall, va saltar unes tanques i es va amagar en un aparcament públic a sota d´un remolc. Tot i això, la Policia el va localitzar amb la informació aportada per diversos ciutadans que han pogut presenciar l´escena. Un cop arrestat, els agents van voler fer-li les proves d´alcoholèmia i drogues, però el detingut s´hi va negar. Se l´acusa de detenció il·legal, abusos sexuals, conducció temerària, danys i lesions. Tant els agents com les dues víctimes es troben fora de perill.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació. Un cop fet el traspàs, la policia catalana l´entregarà al jutge de guàrdia de Blanes.