13 de juliol de 2018
13.07.2018

Els Mossos desmantellen tres pisos on es venia droga a Lloret de Mar

L'operatiu ha acabat amb set homes detinguts per tràfic de drogues

13.07.2018 | 11:30
Un dels pisos desmantellat

Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar han desmantellat tres pisos des d'on es venia droga a Lloret de Mar en una operació policial que ha acabat amb set persones detingudes per tràfic de drogues. Tots els detinguts són homes veïns de Lloret, tenen entre 18 i 56 anys, i de nacionalitats marroquina i algeriana. El jutge ha decretat l'ingrés a presó de quatre d'ells.

A finals de mes de maig la Policia Local de Lloret de Mar van rebre un avís que els alertava que en un pis de la població s'hi podrien estar realitzant actes de compravenda de substàncies estupefaents. Aquest fet afectava greument la convivència del barri, ja que el freqüentaven moltes persones que anaven a comprar-hi droga han informat els Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu, es van iniciar les gestions pertinents per comprovar els fets.

La investigació va evolucionar durant el mes de juny fins que van constatar que a part del primer domicili investigat, possiblement hi havia dos pisos més on també s'estava venent tot tipus de substància estupefaent. Els agents van poder relacionar els tres pisos com a punts de distribució i venta de droga.

Èxtasi, speed, haixix i marihuana

El dia 9 de juliol, els mossos van fer tres entrades, de forma simultània, als domicilis investigats on van trobar-hi petites quantitats de speed, d'haixix, de marihuana, de cocaïna, d'èxtasi, 1.197 euros, bossetes de plàstic i bàscules de precisió.

Els agents de la policia local també van col·laborar en les perquisicions als immobles per realitzar-ne la inspecció administrativa.

Els agents van detenir, al lloc dels fets, quatre homes com a presumptes autors d'un delicte conta la salut pública i, unes hores més tard, en van detenir tres més com a responsables dels mateixos fets.


Els detinguts, dels quals quatre d'ells amb antecedents, va passar el dia 12 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar l'ingrés a presó per a quatre d'ells.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook