L'Ajuntament de Riells i Viabrea celebrarà, a partir de divendres i fins diumenge, unes jornades esportives destinades a combatre el sedentarisme. Segons va informar fa uns dies el consistori, les activitats del «Jo + Esport» estaran obertes a tothom, sense límit d'edat, d'experiència o de condició física, i es proposaran activitats, competicions, cursos, tallers, exhibicions i jocs per promoure l'activitat física i esportiva com a element principal de salut i benestar.

Algunes de les activitats que es faran del 27 al 29 de juliol seran: sortides en bicicleta, caminades, tornejos de futbol i bàsquet, zumba, ioga, exhibicions canines o trobades de vehicles clàssics, entre d'altres. «Aquestes jornades s'han organitzat per sensibilitzar els vilatans i vilatanes sobre els avantatges que comporta una vida saludable gràcies a uns bons hàbits i la pràctica esportiva», va assegurar l'Ajuntament.

L'ens també va recordar que l'exercici físic millora les funcions motores i psicològiques de les persones i que es recomana que es practiquin 30 minuts al dia d'activitat física moderada durant cinc dies a la setmana.