El conductor d'un turisme va morir ahir al matí per una sortida de via a l'Eix Transversal, la C-25, al seu pas pel terme municipal d'Espinelves. L'accident de trànsit mortal es va produir pels volts de les onze del matí i segons el Servei Català de Trànsit, la víctima és un home de 69 anys i veí de Manresa.

El sinistre viari mortal va tenir lloc pocs minuts després de les onze del matí a la C-25, al quilòmetre 198, al terme municipal d'Espinelves, en sentit Girona. Per causes que estan investigant els Mossos d'Esquadra de Trànsit, el turisme va patir una sortida de via i el conductor va morir a conseqüència del xoc. Arran de la incidència, es van mobilitzar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, la carretera es va tallar en sentit Girona durant unes hores.

El juliol va ser molt negre a les comarques gironines i de fet, els accidents mortals es van incrementar destacadament. A la comarca selvatana, fa dues setmanes quatre joves van morir en xocar el seu cotxe frontalment amb una furgoneta a la c-63, a l'altura de Vidreres.