L'exalcalde de Santa Coloma de Farners Jordi Ramilans Casas va morir dimecres passat als 89 anys. Ramilans era un conegut empresari de la indústria tèxtil i va ser batlle de la capital selvatana entre l'any 1972 i 1979, així com diputat provincial.

Durant el seu mandat, Ramilans va tirar endavant la construcció de l'edifici que actualment ocupa l'ajuntament i que antigament estava ubicat a la rambla. La inauguració es va fer el 24 de setembre del 1975, i el batlle va ser l'encarregat de beneir la nova casa de la vila. A Santa Coloma, també és recordat per haver organitzat un referèndum a la localitat perquè els veïns decidissin quin dia volien que se celebrés la Festa Major, després que el 1971 es decidís avançar-la uns dies de la seva data tradicional.

Com a empresari, Jordi Ramilans va crear Creaciones Rami, dedicada a la roba de dona, que es va vendre entre finals dels 80 i inicis dels 90 després de fer suspensió de pagaments.

L'actual alcalde, Joan Martí, va destacar que Ramilans va ser el darrer batlle de l'època predemocràtica i va traslladar, de nou, el condol a la família.

Jordi Ramilans va ser enterrat ahir a la parròquia de Santa Coloma. Era vidu de la dissenyadora Trini Porta Gràcia.