Uns lladres van entrar a la botiga Wine Palace de Lloret de Mar, van rebentar la caixa forta amb una serra radial i es van endur un botí d´uns 13.000 euros. El robatori va tenir lloc de matinada quan, aprofitant la foscor de la nit, els delinqüents van accedir a l´interior de l´establiment fent un forat al sostre del local i despenjant-se amb cordes, segons van detallar fonts de l´empresa a aquest diari. Un cop a dins, després de regirar l'oficina del local, van forçar la caixa forta amb un bufador i una serra radial. Els lladres es van emportar la recaptació de l´establiment, uns 13.000 euros segons fonts de l´empresa, malgrat que la informació policial inicial parlava d´una quantitat molt superior, d´uns 40.000 euros.

Les fonts de l´empresa van afegir que els lladres també van emportar-se el sistema d´alarma i de gravació d´imatges, però no van tocar ni els ordinadors ni les ampolles d´alcohol, tot i que l´establiment disposa d´exemplars de gran valor. Malgrat que el local disposa d´alarma, no se sap per què no es va activar en un primer moment. Els Mossos d´Esquadra han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els lladres i esbrinar com ho van fer per anul·lar el sistema d´alarma. Per sortir del local, van forçar una de les portes de la botiga.

L´establiment ven vins, licors i refrescos. Forma part d´una cadena que té unes 25 botigues més repartides arreu de Catalunya. El Wine Palace de Lloret està situat just a l´entrada del municipi venint per la C-63; és a dir, a tocar d´una carretera que hauria facilitat la fugida als lladres. Els delinqüents van protagonitzar el robatori de matinada.

Els treballadors del Wine Palace de Lloret es van adonar del robatori l´endemà al matí, quan van anar a la feina. Aleshores, van alertar la Policia Local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra, que s´han fet càrrec de la investigació i treballen per intentar localitzar els delinqüents.

Més de 260.000 euros a Caldes

El robatori a la botiga Wine Palace de Lloret ha tingut lloc pocs dies després que uns altres delinqüents entressin a la urbanització de luxe PGA Resort de Caldes de Malavella. Aquí, els lladres van burlar la seguretat privada que té el complex, van entrar a quatre cases i van endur-se´n un botí de més de 260.000 euros en diners i joies.

A tres de les cases, per entrar-hi, els delinqüents van forçar alguna obertura. Però a la quarta, van aprofitar que els propietaris s´havien deixar les finestres obertes i que s´estaven banyant a la piscina per esmunyir-se cap a dins. En total, els lladres van robar tres caixes fortes que estaven encastades -amb tot el que hi havia a dins- i van arreplegar joies (com ara rellotges i anells d´or) a més de diners en efectiu.