La Policia Local de Tossa, en col·laboració amb la Policia Local de Llagostera, va procedir aquest dimarts a la detenció de quatre persones de nacionalitat romanesa per un delicte de furt i un altre de robatori amb violència a una turista de nacionalitat alemanya, va informar ahir l'Ajuntament de Tossa de Mar.

Segons el relat de les fonts municipals, els fets es van portar a terme al voltant de dos quarts d'una del migdia del dimarts quan els detinguts van robar un rellotge i van fer una estrabada a una bossa de la turista. La Policia Local de Tossa va ser alertada per veïns, mentre els sospitosos van fugir en un vehicle.

Persecució fins a Llagostera

Aleshores, segons va comunicar l'Ajuntament, els agents tossencs van començar una persecució per la carretera GI-681 fins a Llagostera, on la Policia Local d'aquest municipi, ja alertada dels fets, estava esperant els fugitius en un control. Els sospitosos, en veure el control policial a Llagostera, van abandonar el vehicle i van fugir corrents fins que van ser detinguts.

La Policia Local de Tossa, dilluns, ja havia procedit a la identificació d'uns altres quatre sospitosos per realitzar furts a la platja alertats pels vigilants que hi ha en aquest espai.