Un nen de 16 mesos es trobava ahir ingressat a l'UCI Pediàtrica de l'hospital de Sant Pau de Barcelona des d'aquest dijous després de caure per la finestra d'un tercer pis, a la localitat de Sant Hilari Salcalm. Un helicòpter del SEM va traslladar l'infant al centre sanitari barceloní, que presentava un estat molt greu ja que va patir un traumatisme cranioencefàlic i un trencament de fèmur. Els Mossos d'Esquadra consideren que aquest fet és un accident. El malaurat fet va succeir el dijous d'aquesta setmana a la tarda al municipi selvatà, mentre la família estava en una altra habitació de la casa. El menor, per un descuit, va pujar al llit o a un altre moble que es troba a prop de la finestra i, des d'allà, es va precipitar al terra des del tercer pis de l'immoble. Ràpidament es van alertar els serveis d'emergències, la Policia Local de Sant Hilari Sacalm, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

El Sistema d'Emergències Mèdiques va enviar fins al lloc de la caiguda quatre vehicles, un dels quals va ser l'helicòpter medicalitzat, el qual va evacuar el nen fins a l'hospital de Sant Pau.

Com a conseqüència de la caiguda, el menor va patir un trencament de fèmur i un traumatisme cranioencefàlic. El SEM el va traslladar en estat molt greu fins al centre de salut de la ciutat de Barcelona. La policia catalana, després de prendre declaració a la família, va qualificar la caiguda del nen com a accidental.