La Festa Major de Vilobí comptarà amb dues nits de concerts a la carpa del pati del pavelló. El programa està encapçalat per Seguirem, Germà Negre i Dr. Prats.

L'autèntica disbauxa començarà avui amb Ebri Knight, una banda catalana de folk-rock. Després del seu concert, actuarà Seguirem, una banda tribut d'Obrint Pas. Format per 9 músics amb trajectòria dilatada a altres formacions musicals d'estil similar, Seguirem reprodueix de la manera més fidel els arxiconeguts temes d'aquesta formació, amb un directe carregat de força, energia i espectacle que farà reviure «aquelles nits d'estiu quan no teníem res». La primera nit de festa finalitzarà amb una sessió de música a càrrec de Dj Local.

Per altra banda, la nit del dissabte comptarà amb dos concerts de renom: el de Germà Negre i el de Dr. Prats, vetllada que culminarà amb la música de Dj N'Digo. Els primers a pujar a l'escenari de Vilobí seran els banyolins que integren Germà Negre. La banda de folk representa millor que ningú l'essència d'una Festa Major imbatible. La seva fórmula és una selecció de tot tipus d'adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d'arranjaments propis i amb un clar aire festiu. El 2015 van publicar el seu primer disc titulat Els àngels fan torrades de la mà de la discogràfica Halley Records, amb molt bona acollida de públic i crítica. Ara, tornen amb nou disc, Molt de porc i poca salsitxa (Halley Records, 2018), un àlbum que pren un caràcter més personal que el seu debut, ja que és un disc de cançó de creació pròpia.

Tot seguit actuarà a Vilobí Doctor Prats. Es tracta d'una de les formacions de trajectòria més intensa del panorama català. El passat 11 d'abril van complir tres anys com a banda i ja publiquen el seu tercer disc, Venim de lluny. Els terrassencs han investigat més a fons en l'electrònica, amb l'assessorament del productor Manel Bach, i el context polític i social català actual ha influenciat en les seves lletres.