11 de setembre de 2018
11.09.2018
Diari de Girona

El PDeCAT de Maçanet vol fer un projecte que «vagi més enllà de les sigles dels partits polítics»

Afirma que treballaran per tenir una llista que «representi les diferents opinions del municipi»

11.09.2018 | 00:12
El PDeCAT de Maçanet vol fer un projecte que «vagi més enllà de les sigles dels partits polítics»

L'assemblea del PDeCAT de Maçanet de la Selva va aprovar dijous passat participar a les eleccions municipals del maig del 2019, «sumant-se a un projecte municipal transversal, obert i que vagi més enllà de les sigles dels partits polítics». L'Assemblea considera que les municipals de l'any que ve són una oportunitat per ampliar els marges més enllà del Partit, amb un projecte integrador de poble. «Volem sumar un grup de persones divers, de moltes sensibilitats i amb la voluntat de treballar pel municipi; per tal de donar resposta a les necessitats de Maçanet i, alhora, portar a terme projectes il·lusionadors i engrescadors», va comunicar el PDeCAT a través d'un comunicat.

«La voluntat d'aquesta decisió passa per ser una fórmula que representi les diferents opinions del municipi en molts àmbits i on la cooperació, el treball conjunt i la integració de projectes proposats des de les entitats i el teixit associatiu, les agrupacions i col·lectius de veïns i altres organismes actius, es puguin traslladar a l'Ajuntament perquè acabin essent una realitat», afirma la formació a través de l'escrit.

Aquest mes, els responsables del PDeCAT iniciaran les trobades obertes i organitzades sectorialment per tal de consolidar el projecte i sumar les persones que vulguin comprometre's políticament o aportant els seus coneixements des de fora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook